Variada seleción de algas ecolóxicas deshidratadas. A través da deshidratción das algas aumentamos a súa durabilidade. Tamén potenciamos tanto o sabor como os seus nutrintes.
Coñecidas como as verduras do mar, as algas son baixas en grasas saturadas e colesterol.Teñen elevadas concentracións de algunhas vitaminas e moitos minerais.
Á hora de cociñala debemos seguir moi ben as recomendacións do envase. Moitas delas só precisan poñerse a remollo para comer. Podemos degustalas crúas en ensaladas, sopas ou guisos. Tamén cociñadas xunto a outras verduras e pratos.
-
Engadir ao carroVista rápida
-
Engadir ao carroVista rápida
-
Engadir ao carroVista rápida
-
Engadir ao carroVista rápida
-
Engadir ao carroVista rápida
-
Engadir ao carroVista rápida
-
Engadir ao carroVista rápida
-
Engadir ao carroVista rápida